Multimodal Transports & Logistics
Internationaal transport
We gaan ver voor onze klanten: zowel qua dienstverlening als afstand

Internationaal transport

Van Duitsland, Frankrijk tot heel Europa of zelfs Turkije of Marokko: bij Multimodal Transport & Logistics gaan we ver voor onze klanten. Uw goederen komen steeds veilig en snel op hun bestemming in het buitenland.

Heel Europa en daarbuiten

Met een centrale ligging binnen Europa bereiken we vlot heel Europa. Maar ook in andere locaties buiten Europa, zoals bijvoorbeeld Turkije en Marokko, kennen onze ervaren chauffeurs hun weg. Of u nu een volle vracht bouwmaterialen, ADR-goederen of één palet via groupage wilt vervoeren: wij werken graag een oplossing op maat uit voor elke mogelijke internationale locatie.

Snel en servicegericht

Vandaag gebeld, morgen al de baan op: snelheid is één van de grote troeven van Multimodal Transports & Logistics. Om elke vraag snel te registreren en op te volgen, zijn we 7 dagen op 7 en 24 uur per dag bereikbaar. Zo bieden we de beste én snelste service voor onze klanten.

Documenten en douane

Elk transport brengt administratie met zich mee. Onze experts brengen de nodige documentatie voor u in orde. Voor vervoer buiten Europa komen er ook douanedocumenten aan te pas. Ook die verzorgen we voor u met veel plezier. Wist u trouwens dat we de ambitie hebben om tegen 2021 voor 90% papierloos te werken? Alle administratie gebeurt zo veel mogelijk digitaal.

Voor alle goederen en sectoren

Net zoals bij ons nationaal transport, kan u ook voor uw internationaal transport bij ons terecht met elk type goederen, ongeacht formaat of gewicht. Of u nu een grote vracht staal of kwetsbare goederen wilt vervoeren: wij helpen u graag verder.

TIP: Dankzij onze buitenlandse warehouses profiteert u van een vlotte op- en overslag bij uw internationaal transport.

Heeft u een vraag over internationaal transport? Dankzij 60 jaar ervaring binnen verschillende types van transport beschikken wij over de nodige expertise om u te adviseren en een oplossing uit te werken op maat. Aarzel niet om ons te contacteren!

Contact

Heeft u vragen? Wenst u een vrijblijvende offerte? Aarzel niet om ons te contacteren. We zoeken steeds een oplossing op maat.

Contacteer ons