Multimodal Transports & Logistics
Over ons
Safer, greener, faster, smarter

60 jaar ervaring in de transportsector

Met 60 jaar ervaring is Multimodal Transports & Logistics een van de meest ervaren transportbedrijven in België. Ondanks onze groei, heeft ons transportbedrijf nog steeds hetzelfde familiale karakter en dezelfde klantgerichte aanpak van in 1960.

Bij ons zijn uw nationaal transport, internationaal transport en warehousing in binnen-en buitenland in veilige handen. Met ervaren en gemotiveerde chauffeurs, transparante afspraken, korte beslissingslijnen, een betrouwbare aflevertijden en een sterk netwerk maken we het verschil. 

Als erkend transportbedrijf maakt Multimodal Transports & Logistics deel uit van de beroepsorganisaties Febetra en UPTR

Driven by passion

Onze grootste troef is ons gepassioneerde team. Een combinatie van heel wat experts met jarenlange ervaring en een frisse wind van leergierige, enthousiaste jonge mensen zorgt voor een ijzersterk team. De MTL-familie groeit snel en bestaat intussen uit meer dan 100 flexibele en klantvriendelijke ambassadeurs die elke dag het beste van zichzelf geven voor u, onze klant!

Safer, greener, smarter, faster.

Safer

Veiligheid komt bij ons steeds op de eerste plaats. Dankzij onze investeringen in opgeleide chauffeurs en hun beschermingsmiddelen komen uw goederen altijd veilig op hun bestemming.

Greener

Kiest u voor ons? Dan vaart ook het milieu daar wel bij. Dankzij onze inspanningen op vlak van multimodaal transport, een vloot die voldoet aan de Euro-6-norm en onze ambitie om voor 90% papierloos te werken vanaf 2021 dragen wij ons steentje bij.

Smarter

Multimodal Transports & Logistics zet in op state-of-the-art-technologieën en innovatieve oplossingen. Zo worden uw goederen altijd zo optimaal en efficiënt mogelijk vervoerd.

Faster

Spoedzending is één van onze specialiteiten. We zijn 7 dagen op 7 en 24 uur per dag beschikbaar. Zo kan uw aanvraag meteen verwerkt worden en kunnen we in heel wat gevallen de dag nadien al de baan op!

Contact

Heeft u vragen? Wenst u een vrijblijvende offerte? Aarzel niet om ons te contacteren. We zoeken steeds een oplossing op maat.

Contacteer ons