Multimodal Transports & Logistics
ADR-transport
Uitgeruste voertuigen en opgeleide chauffeurs maken het verschil

ADR-transport

Dankzij aangepaste, goed uitgeruste voertuigen en opgeleide chauffeurs brengen wij uw ADR-goederen (brandbare vloeistoffen, giftige stoffen, ontplofbare stoffen … ) feilloos ter plaatse.

Soorten ADR-transport

De afkorting ‘ADR’ verwijst naar Europese richtlijnen die van toepassing zijn voor het vervoer van ADR-goederen binnen de Europese Unie. Multimodal Transports & Logistics vervoert verschillende types van ADR-goederen. Zo vervoeren we goederen van het type colli (vaten, paletten … ), maar zijn we ook uitgerust voor het vervoeren van tanken (mazout, diesel, gassen … ). Zo kan u voor het transport van al uw ADR-goederen (giftige, brandbare, ontplofbare stoffen ... ) bij ons terecht.

Opgeleide en ervaren bestuurders

Onze opgeleide chaffeurs hebben de nodige kennis om ADR-goederen te vervoeren en beschikken uiteraard over een aangepast rijbewijs voor ADR-transport. Zo weten ze hoe ze moeten reageren in elke mogelijke situatie. Ook zijn ze steeds op de hoogte van de laatste wettelijke voorschriften en zien ze erop toe dat deze steeds streng worden nageleefd. Veiligheid is namelijk prioriteit bij Multimodal Transports & Logistics. Tot slot hebben wij als transportbedrijf, maar ook onze chauffeurs, al heel wat jaren ervaring met ADR-transport.

Heeft u een vraag over ADR-transport? Dankzij 60 jaar ervaring beschikken wij over de nodige expertise om u te adviseren en een oplossing uit te werken op maat. Aarzel niet om ons te contacteren!

Contact

Heeft u vragen? Wenst u een vrijblijvende offerte? Aarzel niet om ons te contacteren. We zoeken steeds een oplossing op maat.

Contacteer ons