Multimodal Transports & Logistics
Nationaal transport
Van 1 pallet tot volle vrachten of van vaste ritten tot éénmalig: onze uitgebreide en moderne vloot rijdt over heel België.

Nationaal transport

Bij Multimodal Transport & Logistics beschikken we over een uitgebreide en moderne vloot van trekkers en trailers in verschillende groottes.  Van enkele pallets per maand, groupage tot een volle vracht per dag, wij bezitten de expertise om uw goederen correct op de juiste bestemming te krijgen. 

Verschillende sectoren

Wij bieden transportoplossingen voor elk type goederen ongeacht de afmetingen, volume of gewicht. Wij rijden dan ook veel bedrijven uit alle sectoren. Een belangrijke focus ligt daarbij op bouwmaterialen en -onderdelen zoals : waterputten, geluidswanden, welfsels, cement en radiatoren.

Uitzonderlijk transport

Voor Multimodal Transport & Logistics is alles mogelijk. Ook voor goederen met specifieke afmetingen of eisen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij transporteren ze met aangepaste transporttypes, de correcte documenten én zonder.

Track & trace

Met onze innovatieve datasystemen volgen we in realtime onze trucks op, brengen de meest optimale route in kaart en verwerken we boorddocumenten. Op deze manier verhogen we de transparantie en verkleinen we tegelijk het risico op fouten.

    Contact

    Heb je vragen? Of benieuwd hoe we ook voor u een oplossing op maat bieden? Neem vrijblijvend contact.

    Contacteer ons